MIT Weekend II - 2012
Venue: Phasels Wood Scout Camp & Activity Centre
Address: Rucklers Lane, Kings Langley, Herts. WD4 9NA
Date: April 27th to 29th
Time:6:30p.m. - Registration will commence at 6:30p.m.
This is what can be expected thus far this weekend.
|Welcome and Registration||0.5 hrs||27-04-12||06:30|
|Evening Worship||0.5 hrs||27-04-12||07:00|
|ROrienteering Honour - Part 1||1.0 hrs||27-04-12||07:30||T. Waldron|
|Morning Worship||0.5 hrs||28-04-12||08:00|
|Child and Youth Evangelism||2.0 hrs||28-04-12||08:30||Pr. Thomas|
|Sabbath Worship||0.75 hrs||28-04-12||10:45|
|Christian Story Telling||2.0 hrs||28-04-12||13:30||P. Catchpole|
|How to Teach an Honour||2.0 hrs||28-04-12||15:45||M. John|
|Evening Worship||0.5 hrs||28-04-12||19:00|
|Morning Worship||0.5 hrs||25-04-12||08:00|
|Camping Skills II - Part 1||1.5 hrs||25-04-12||08:30||T. Waldron|
|Camping Skills II - Part 2||2.0 hrs||25-04-12||11:00||T. Waldron|
Please remember that this is going to be a camping weekend. You will need to bring everything you will need over the weekend.
You are also required to bring the following three things this weekend:
- OS Map for St. Albans and Hatfield - Sheet 182
- A Compass
- Something you can bake, boil or fry. (Please bring something non presiable incase you have to take it back home)